0342-441790

Haprekon Bouwsystemen: kelderbouw, cascobouw, betonwanden, prefab betonvloeren, poeren en borstweringen en zwembaden

Visie en missie


Haprekon is al langer dan 50 jaar een vaste waarde binnen de betonmarkt en is een gewaardeerd bouwpartner voor tal van aannemers en architecten. Met de door de jaren vergaarde kennis en ervaring, biedt Haprekon u een kwaliteitsproduct dat aan alle hedendaagse regelgeving en eisen voldoet.

Uw wensen centraal

Met ons team, variërend van jong tot oud, zijn wij u tot dienst van de tekentafel tot aan de productie en montage van de prefab betonelementen. Na een persoonlijk verkoopgesprek, waarin al uw wensen en eisen centraal staan, zal uw product daadwerkelijk vorm gaan krijgen. Tijdens deze cyclus wordt op elke afdeling met kennis en zorgvuldigheid aan uw product gewerkt.

Door gebruik te maken van de nieuwste 3D tekensoftware bieden wij een duidelijke en heldere manier van communiceren tussen de klant, aannemer en Haprekon. Daarnaast verduidelijkt deze software het beeld richting de productie en het bouwteam. Dit alles zorgt voor een snelle en efficiënte manier van werken, wat ten goede komt aan uw product.

Kwaliteit met eigen personeel

Bij Haprekon staat kwaliteit centraal. Door het gebruik van uitsluitend eigen personeel op het kantoor, in de fabriek en op de bouw kan Haprekon sturen op kwaliteit en perfectie. Deze voordelen kunnen wij de klant bieden door de beschikking over een eigen prefab betonfabriek, montage team en ons logistieke team. Daarnaast zijn onze producten onder andere KOMO gecertificeerd. De stichting KOMO toets onze producten, processen en systemen (steekproefsgewijs) aan de hand van de relevante wet- en regelgeving binnen de bouw. Een kwalitatief hoogstaand product is voor ons dan ook niet meer dan normaal.

Flexibiliteit

Doordat wij gedurende het hele proces de touwtjes in eigen handen hebben, is vrijwel niets onmogelijk. Wij denken buiten standaard en maken onze bekisting op maat, per element. Deze werkwijze zorgt voor flexibiliteit richting de klant en maakt voor ons geen ontwerp te gek.

Service en garantie

Haprekon Bouwsystemen biedt standaard 10 jaar garantie op zijn prefab betonproducten en bouwwerken. Mocht er zich binnen deze termijn een probleem voordoen met uw product of bouwwerk, dan staan wij te allen tijde voor u klaar.